Meglincseltek egy tolvajt Kárpátalján
2017. február 08. írta: Barton86

Meglincseltek egy tolvajt Kárpátalján

lincs.jpg

A kárpátaljai Aknaszlatinán néhány helyi lakos igazságot akart szolgáltatni azzal a férfival szemben, aki a szomszédos Bustyaházáról érkezett a településre, s két biciklit, valamint felsőruházatot lopott el a helyiektől.  

A tolvajt miután lopáson kapták, a helyi lakosokból verbuválódott „büntetés végrehajtó” csapat előbb megverte, majd a moldovai fejedelemről, Nagy Istvánról készült szobor elé állította, s egy „Tolvaj vagyok” felirattal ellátott papírt helyezett a nyakába.

Később a férfit őrizetbe vették a rendőrök, akik lopás vádjával eljárást indítottak ellene.

Az esetről készült fényképek megjelentek a közösségi oldalakon is.  Az emberek véleménye eléggé megoszlik a történtekről, egyesek szerint minden bűnözőt hasonló módon kellene megbüntetni, mások szerint pedig embertelenül és őskori módon viselkedtek a tolvajjal – írja a Mukachevo.net.

A bejegyzés trackback címe:

https://ukrajnai-hirek.blog.hu/api/trackback/id/tr7312236648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása