A Donyecki Népköztársaság szerint támadást készít elő ellenük Kijev
2017. február 06. írta: Barton86

A Donyecki Népköztársaság szerint támadást készít elő ellenük Kijev

dnr.jpg

Eduard Baszurin az önkényesen kikiáltott Donyecki Népköztársaság vezetője szerint a kijevi vezetés nem hajlandó tartani magát a minszki megállapodásokhoz, s ahelyett, hogy visszavonná haderejét a kelet-ukrajnai frontvonalról, további egységeket és haditechnikát csoportosít oda - jelentette a DAN szakadár hírügynökség.

A szakadár vezető szerint Kramatorszkból két Tocska-U rakétarendszert szállítottak a kijevi kormányerők az avgyijivkai kokszoló üzem területére, további hatot pedig a Novobakhmutivka faluban található vasútállomásra – írja a Korrespondent.net.

Baszurin emellett az állítja, hogy az ukrán hadsereg több mint 50-szer lőtt Donyeckben lakott területekre olyan fegyverekből, melyeket a minszki megegyezés szerint tilos lenne használni.

A bejegyzés trackback címe:

https://ukrajnai-hirek.blog.hu/api/trackback/id/tr8212186296

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása