Zsarolás és nyomásgyakorlás – ez az ukrán elnök terve a NATO-csatlakozásról szóló népszavazással
2017. február 05. írta: Barton86

Zsarolás és nyomásgyakorlás – ez az ukrán elnök terve a NATO-csatlakozásról szóló népszavazással

four-nato-allies-deny-ukraine-statement-on-providing-arms-for-fight-with-russia.jpg

Ruszlan Bortnik ukrán politológus véleménye szerint Petro Porosenko terve, hogy referendumot tartana Ukrajnában a NATO-hoz való csatlakozásról, nem szól másról, mint a nyomásgyakorlásról és a zsarolásról - írja a Golos.ua ukrán információs ügynökség.

Az elemző szerint Porosenko nyilatkozata a népszavazásról egyben üzenet a Nyugatnak, hogy Ukrajna elégedetlen. A referendummal egyúttal nyomást szeretne gyakorolni, s a zsarolni akarja Kijev a külföldi partnereket, valamint Oroszországot – tette hozzá Bortnik.

Az ukrán elnök egy sikeres népszavazással akar szemrehányást tenni a német és a francia elitnek, valamint más külföldi partnereknek, hogy nem teljesítették azon ígéreteiket, hogy Ukrajnát felveszi az Európai Unió és a NATO tagállamai közé – magyarázta a politológus.

A bejegyzés trackback címe:

https://ukrajnai-hirek.blog.hu/api/trackback/id/tr5512183958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása