Hrojszman: Timosenko el akarja pusztítani Ukrajnát
2017. február 14. írta: Barton86

Hrojszman: Timosenko el akarja pusztítani Ukrajnát

hrosenko.jpg

Kemény szavakkal illette Volodimir Hrojszman ukrán kormányfő Ukrajna korábbi miniszterelnökét, a Batykivcsina (Haza) frakció jelenlegi vezetőjét, Julija Timosenkót – számol be a Korrespondent.net.

Hrojszman szerint Timosenko a „gazdasági gyengeség, a korrupció, a populizmus, a kudarc, s a függetlenség megsemmisítésének szülőanyja .” A jelenlegi miniszterelnök szerint Julija Timosenko 20 éve azon munkálkodik, hogy elpusztítsa Ukrajnát.

Hrojszman „totális hazugságnak” nevezte Timosenko arról szóló nyilatkozatát, hogy a jelenlegi kormányfő felelős a gazdasági visszaesésért.

Február 10-én a Batykivcsina frakció 13 képviselője benyújtott egy rendeletet, melyben Volodimir Hrojszman lemondását követelték. A dokumentum még aznap este eltűnt az ukrán kormány hivatalos honlapjáról.  Timosenko törvénytelennek nevezte a kiáltvány eltávolítását, s úgy gondolja, Petro Porosenko ukrán elnök és Hrojszman keze van a dologban. Az ukrán kormányfő szerint természetesen ez sem igaz, hozzátéve, hogy Timosenkót csak az öncélú hatalomvágy vezérli, ezért próbálkozik mindenféle hazugsággal.

A bejegyzés trackback címe:

https://ukrajnai-hirek.blog.hu/api/trackback/id/tr9912258236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása