Az ukrán külügyminiszter szerint az egész világ Oroszországon nevet
2018. november 13. írta: Barton86

Az ukrán külügyminiszter szerint az egész világ Oroszországon nevet

pavlo_klimkin.jpg

A Donyecki és Luhanszki területek csak abban az esetben térhetnek vissza Ukrajnához, ha már nem "orosz bábok" irányítása alatt lesznek, az egyesülés csak egy szabad Donbásszal lehetséges - olvasható az ukrán külügyminiszter, Pavlo Klimkin Twitter-oldalán.

"A megszállt Donbászt, mint orosz kolóniát nem lehet mesterségesen beágyazni egy civilizált és demokratikus Ukrajnába." - idézi a külügyminiszter szavait az Ukrajinszka Pravda.

"Beszélhetünk átmeneti időszakról, különböző megközelítésekről és módozatokról, de nem ez az alapelv. Ukrajnában szabad európai Donbász lesz!" - hangsúlyozta Klimkin.

"A Kreml már érkezett gratulálni a bábjainak a hamis választásokkal. De, mit lehet erre mondani? Ők találták ki, ők tartották meg, önmaguknak gratuláltak." - tette hozzá.

Klimkin véleménye szerint Oroszország elszigeteltsége világszerte egyre nyilvánvalóbbá válik: "Az egész világ nevet az Orosz Föderáción, csak a megszállt területen élő emberek nem tudnak nevetni..."

A bejegyzés trackback címe:

https://ukrajnai-hirek.blog.hu/api/trackback/id/tr6114369997

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása