Halálra vert egy hajléktalant két részeg ukrán tinédzser
2018. november 14. írta: Barton86

Halálra vert egy hajléktalant két részeg ukrán tinédzser

hajl.jpg

Az ukrajnai Irpiny városában őrizetbe vettek két tizenéves fiút, akiket azzal gyanúsítanak, hogy halálra vertek egy 49 éves hajléktalant. A férfi holttestére járókelők bukkantak rá a helyi tó partján, nem messze a város egyik garázsszövetkezetétől - irja a Korrespondent.net a Kijev megyei rendőr-főkapitányság sajtószolgálatára hivatkozva.

A rendőrségi vizsgálat szerint a gyilkosságot két helyi lakos, egy 16 és egy 17 éves fiú követte el. Mint az kiderült, a tinédzserek alkoholos befolyásoltság alatt voltak.

A rendőrség beszámolója szerint a két fiatalkorú és a hajléktalan férfi között konfliktus alakult ki, amely végül tettlegességig fajult. Az elkövetők akkora rúgásokat mértek az áldozat fejére és testére, hogy az belehalt a sérüléseibe.

Az ügyben a helyi rendőrség szándékos súlyos testi sértés vádjával büntetőeljárást indított. Az elkövetők 7-től 10 évig terjedő szabadságvesztésre számíthatnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://ukrajnai-hirek.blog.hu/api/trackback/id/tr4414371471

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása