Baloga: szűnjön meg a koronavírus elleni küzdelem négyszintű rendszere
2020. szeptember 14. írta: Barton86

Baloga: szűnjön meg a koronavírus elleni küzdelem négyszintű rendszere

p_2086911_1_slidertop2.jpg

Viktor Baloga ukrán parlamenti képviselő Facebook-oldalán üzent az ország vezetésének, hogy tegyék lehetővé Ukrajna gazdaságának normális működését - írta a Mukachevo.net.

A legtöbb uniós ország, köztük például Németország is fokozatosan enyhíti a koronavírus miatt bevezetett korlátozásokat. Az Európai Unió polgárainak tisztában kell lenniük minden kockázattal, és saját biztonságuk érdekében be kell tartaniuk a jelenlegi társadalmi normákat. Európa már megértette, ha szigorú karanténintézkedéseket tartanak fenn, akkor azt a nagyon fejlett országok gazdasága is megsínyli - fejtette ki véleményét bejegyzésében a kárpátaljai politikus.

"Kormányunknak a lehető leghamarabb meg kell szüntetnie a koronavírus elleni küzdelem négyszintű rendszerét, és lehetővé kell tennie a gazdaság normális működését. Nem szabad azonban becsapnunk magunkat és törölni minden kényszerítő korlátozást, mert ezek kontraproduktívak. Biztosítani a kórházaknak mindent, ami a betegek kezeléséhez és az egészségügyi személyzet védelméhez szükséges, és emelni kell az orvosok fizetését "- olvasható Baloga posztjában.

Nyilvánvaló, hogy senki sem kerülheti el a koronavírust, de a betegség csak a krónikus egészségi problémával küzdő emberek szűk körére jelent valós veszélyt. Lehet normális életet élni úgy is, hogy betartjuk az egészségünk védelmére hozott intézkedéseket - tette hozzá Baloga.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ukrajnai-hirek.blog.hu/api/trackback/id/tr5116201046

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása