Ukrán rasszisták vertek meg egy indiai fiút a római metróban (videó)
2018. november 02. írta: Barton86

Ukrán rasszisták vertek meg egy indiai fiút a római metróban (videó)

img_top_1.jpg

Az olasz főváros egyik metróján két ukrán férfi először sértegetett, majd megvert egy indiai fiatalembert. Egy nő próbálta megvédeni az áldozatot, de ő is pórul járt - számol be a helyi roma.fanpage.it honlapjára hivatkozva a Golos.ua

A szemtanúk szerint a két ukrán férfi a fasiszta köszöntések mellett Mussolini-t dicsőítette és rasszista kijelentéseket skandált. Az indiai fiatalembert is egyszerűen csak azért verték meg, mert indiai - derült ki az utasok beszámolójából.

Egy nő próbált békét teremteni, de a földre került, s betörte a fejét. A két ukrán ezután azzal fenyegetőzött, hogy ugyanígy jár más is, aki megpróbál beavatkozni.

Двое украинцев-расистов избили мальчика в римском метро from Страна.ua on Vimeo.

A bejegyzés trackback címe:

https://ukrajnai-hirek.blog.hu/api/trackback/id/tr7814339963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kelly és a szexi dög 2018.11.03. 00:07:48

ezek miért nem Luhanszkban keménykednek?

registerz 2018.11.03. 05:55:25

Faszt rángatja a mobilját a kameramann! Nem tud tán célozni?

Etniez 2018.11.03. 06:42:02

Nem lepődnék meg, ha orosz titkosszolgálati akció lenne.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2018.11.03. 06:45:30

Ez Putyin álhíre.

Én úgy tudom a ballib médiákból, hogy Ukrajnában mindenki lelkes demokrata, mássághívő.

tamask 2018.11.03. 07:19:47

Az a vicc, hogy a szlávokat a nácik nem sokkal nézték többe, mint a színesbőrűeket, sőt Hitler a palesztinokkal, arabokkal szimpatizált is. Szóval el vannak ezek az ukránok tévedve. Ukrajna egy pöcegödör, az ukrán migrik meg pont annyira hiányoznak Nyugat-Európának, mint a pakik, indiaiak, álszírek.

Bogyó 2 2018.11.03. 08:31:04

@maxval balcán bircaman: Már megint csúsztatsz. Szokás szerint. Vagy ez már hazudozás. Kurvára nem állítanak ilyet a ballib médiában. Ez a fekete-fehér látásmód rátok jellemző. Oké, hogy amióta a putyin-bérenc ukrán elnök szűrét kitették, azóta az egész ukrán nép ellen kell hangolni az embereket, jó példa erre az, ami Kárpátalján történik, de ettől még sajnos bőven megvannak Ukrajnának a hozzátok hasonló gyűlölködői, az oroszok számára hasznos hülyéi. Ukrajnát nem szabad kiengedni az orosz érdekszférából, és Magyarország teljesíti az Unión belüli fékező szerepet, holott Magyarországnak is érdeke volna Ukrajna felemelkedése, kulturálódása, amire nem az orosz házassággal fog szert tenni. Minden bizonnyal az oroszok közreműködésével került a kárpátaljai magyarok listája az ukrán szélsőségesekhez. És persze bebizonyosodott az is, hogy miként tud visszaütni a határon túli magyar állampolgárság kérdése, amivel csőbe húzták a kinti magyarokat, akiknek szegényeknek nem volt elég eszük arra, hogy lássák, hogy ide juthatnak. Ennyit nem ér meg a Fideszre szavazás.

Bogyó 2 2018.11.03. 08:38:07

Annyit még, mert ugye az állampolgárság előtt is létezett magyar igazolvány, rengeteg fontos kedvezményt kaphattak és kaptak a kinti magyarok, ide menekülhettek, ha gond volt. Jöttek Erdélyből a 80-as évek vége óta, de a kilencvenes években is maradtak itt olyanok, akiknek be kellett volna vonulniuk. És persze aki ide jön, itt akar élni, annak nincs is gond az állampolgárságával, viseli a következményeket, a negatívokat is. Szóval, de a ballib média is említi, létezőnek tekinti az ukrán szélsőségeseket, sőt az állami nemzetiségi elnyomást is, de birca megint gerjeszti az ellenségeskedést. Hogy ez hova vezet és miért nemzetellenes, azt most kezdjük el érezni, először szerencsétlen kárpátaljaiak, akik úgy járnak mint azok, akiket 2006-ban megvertek október 23-án. A felszított gyűlölet rajtuk csapódik először, Orbán meg számolja a rubelt meg a lájkokat.

dare 2018.11.03. 09:23:28

Két rasszista hír egymás után.
Számolni fogom mennyi lesz még május 26-ig.

LebensraumamOsten 2018.11.03. 10:52:53

@Kelly és a szexi dög: Igaza volt Rodolfónak. Az összes szlávot (ruszkik, polákok, brenyákok, csetnikek - tudjuk kik azok - bőhmök, mind ki kellett volna irtani már régen. Ezek alsóbbrendű kártékony primitív férgek. Atomot mindre, vagy inkább lepermetezni gyomirtóval, hogy a fű se nőhessen arrafelé.

LebensraumamOsten 2018.11.03. 10:56:12

@tamask: Ott a pont Maestro! Már meg is van, merre van a legalantasabb lények. Hát kelet felé. Persze csak Japánig. Szóval a szlávok a legprimitívebbek. A nagy török, olasz, spanyol, és afrikai nyaralóövezetekben kik lopnak kaját az éttermekből? Hát a mindenféle szlávok! Kik szemetelnek össze-vissza? Hát a szlávok? Kik balhéznak állandóan? Hát a szlávok! Rohadt kinyírni való patkány népség. Nagyon jól látta a bajszos anno.

tamask 2018.11.03. 12:38:17

@LebensraumamOsten: azért a kínaiak is durván tudnam viselkedni, de az orosz, ukrán, sőt a cseh turistákról is vannak rossz tapasztalataim. Ami Ázsiát illeti, itt folyton kapnak el kanadaiakat, amerikaiakat drogcsempészetért, amit itt halállal is büntethetnek. Ezek elvileg angoltanárok (valójában nincstelen, diákhitel-törlesztés elől menekülő fiatalok). Szóval minden népben van alja. Az osztrákok és németek is megérik a pénzüket. Az a baj, hogy ma az olcsó repülőjegyek, nyitott határok miatt azok is utazhatnak, akik régebben nem. Az aljanép, a plebs. Az oroszok, ha Szentpéterváron vagy Moszkvában élnek, akkor jól keresnek és megengedhetik maguknak, hogy török, vietnami, thai tengerpartokon aljasuljanak le.
Az ukrán is ilyen sajnos.

SzLH 2018.11.03. 12:54:38

@LebensraumamOsten: Veled kellene kezdeni a kiirtást. Biztosan még nem hallottál Chopinről, Csajkovszkijról, Tolsztojról, stb.

Alick 2018.11.03. 13:45:23

Hja kérem, ahol az amerikai politika is a nácikat protezsálta...
anonymous-news.com/wp-content/uploads/2017/08/s-1....-2-696x343.jpg

Almandin 2018.11.03. 14:16:17

@LebensraumamOsten: Elképesztő vagy, igazi náci. Tudnod kellene, hogy Hitler a szlávokkal kb. egy szintre helyezte a magyarokat-a szolganépek kategóriájába. Magadat hova sorolod? Egyébként az ukrán nácik is hozzád hasonlóak, mert ők se fogják fel, hogy Hitler milyen szerepet szánt nekik. De ilyen a nácizmus lélektana. Olyan emberek, akik semmit se tudnak az életben felmutatni, pl. műveletlenek, szellemileg igénytelenek, azzal kompenzálnak, hogy keresnek valakiket, akiket le lehet nézni, utálni lehet, mert azzal ők már felsőbbrendűnek érezheti magukat. Olyan dolgokra büszkék, ami nem az ő érdemük, nem tehetnek róla-például arra, hogy fehérek. Szánalmas, de nem veszélytelen társaság.
Az ukránok közt pedig nem mindenki náci, nem mindenki primitív, műveletlen barom. Utóbbi az imádott németjeid közt is akad nem kevés.

Almandin 2018.11.03. 14:20:18

@LebensraumamOsten: Amúgy hiányosak a történelmi ismereteid. Hitler a szlávokat nem akarta kiirtani, hanem szolgává akarta tenni őket. Az volt az elképzelés, hogy a nickneved (keleti élettér) létrehozásakor a németeknek jó városokat építenek, jobb oktatásban részesítik őket, a szlávok meg majd elvégzik a fizikai munka nagy részét, és még az oktatásukat is lebutították volna.
süti beállítások módosítása