Puskov: Donald Trumpnak nem szabad az "ukránok csapdájába esni"
2017. február 05. írta: Barton86

Puskov: Donald Trumpnak nem szabad az "ukránok csapdájába esni"

1016216565.jpg

Alekszej Puskov, az orosz állami duma külügyi bizottságának elnöke a Twitter közösségi oldalon megosztott bejegyzésében arra figyelmeztette az amerikai elnököt, hogy "kerülje ki az ukránok csapdáját", hogy "az amerikai-orosz kapcsolatok ne essenek túszul a kijevi rezsimnek és annak provokációinak."

Korábban az ukrán elnök szóvivője arról számolt be, hogy Donald Trump amerikai elnök és Petro Porosenko ukrán államfő megvitatta a két ország közti stratégiai partnerség megerősítését, a Donyec-medencei helyzet politikai úton történő rendezését, és kifejezték mély aggodalmukat az utóbbi napokban fokozódó harcok miatt a donyecki szakadárok és az ukrán erők között.

Trump a Porosenkóval folytatott szombati telefonbeszélgetése során biztosította az ukrán államfőt arról, hogy Washington azon fog dolgozni Kijevvel, Moszkvával és a kelet-ukrajnai konfliktusban érintett felekkel, hogy helyreállítsák a békét az ukrán-orosz határon.

A bejegyzés trackback címe:

https://ukrajnai-hirek.blog.hu/api/trackback/id/tr1512184532

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása